IJsbaan 5
4731 ZW Oudenbosch
0165 – 320 205
06 - 13 93 28 19
info@ahaareclame.nl
AHAA reclame

Referenties

Raambelettering

Raambelettering is naast gevelreclame het visitekaartje voor uw pand.

Of het nou ter decoratie, inkijkwerend of  beschermend moet zijn, alles is mogelijk.
Ik maak graag een ontwerp naar uw wensen. Uw huidige huisstijl wordt meegenomen in het ontwerp of er wordt een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Met als resultaat een perfecte uitvoering van uw raambelettering.

Raambelettering is altijd maatwerk, ik denk graag met u mee voor de beste oplossing, en ook de montage doe ik zelf!

Voertuigbelettering

Auto reclame is de beste en goedkoopste manier om uzelf te laten zien, het is uw rijdende visitekaartje.

Uw opdracht wordt in eigen huis ontworpen, geproduceerd en gemonteerd, vanaf de kleinste auto tot de grootste vrachtwagens, ik kan alles voor u verzorgen.

Het assortiment is zeer divers en altijd op maat. Of u nu alleen een bedrijfslogo op uw wagen wilt, car wrapping, geheel bedrukte schuifzeilen of een vrachtwagen, dat is voor mij geen probleem. Indien gewenst kan ik ook op locatie komen plakken en uw huidige belettering verwijderen.

Ik werk met verschillende soorten folie. Daardoor worden de meest uitgebreide garanties op kwaliteit en duurzaamheid afgegeven die er in deze industrie bestaan. Met dit garantiesysteem hebben externe weersomstandigheden geen invloed op uw reclame uitingen.

Car-wrapping/glastinten

Car-wrapping ofwel inpakken van uw voertuig.

Specialistisch werk wat door een vakvrouw gedaan wordt! Ik gebruik alleen hoogwaardige gegoten folie, die rekbaar is in elke vorm. De levensduur van de folie is 5 jaar gegarandeerd en na verwijderen heeft u weer een perfect schoon en een als nieuw voertuig. De auto kan worden veranderd van kleur of worden voorzien van een transparante beschermlaag maar een grote fullcolourfoto is natuurlijk ook geen probleem.

Glastinten,

Dit is een relatief goedkope manier om uw ruiten inkijkwerend te maken. Niemand ziet wat voor gereedschap u in de bus heeft liggen. Ook is het een zonnewerende folie zodat u niet meer met schermpjes hoeft te rijden, ideaal voor achterin de auto!

Reclameborden

Reclameborden zijn erg belangrijk voor uw bedrijfspresentatie.

Door middel van reclameborden kunt u het bedrijf nog meer naamsbekendheid geven. Of het nu gaat om reclameborden voor sportvelden, als bewegwijzering, aan bedrijfspanden en voor op beurzen en evenementen.Ik kan u helpen met het ontwerpen van uw reclamebord, het leveren en de montage.

Het ontwerp kan direct op plaat geprint worden, of het ontwerp printen op folie wat ik vervolgens op het reclamebord plak. Wel of niet voorzien van een coating die de print beschermd tegen de weersinvloeden. Voor alle opties geld een garantietermijn van meerdere jaren op kleurechtheid.

Ik werk met verschillende materialen die zowel voor binnen als buiten zeer geschikt zijn. Heeft u zelf een bord of een plaat of iets anders, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem.

Spandoeken

Een spandoek is een goed promotiemiddel om een boodschap te communiceren en uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Ik kan spandoeken van verschillend materiaal leveren Alle maten zijn mogelijk. Spandoeken kunnen enkel- of dubbelzijdig geleverd worden, met een ontwerp naar keuze, of ik kan het ontwerp voor u verzorgen.

Tijdens bouwwerkzaamheden wordt er vaak gebruik gemaakt van reclamedoeken op bouwhekken, deze doeken, kan ik ook voor u leveren, met of zonder elastieken.

Ook kan ik desgewenst een passend frame leveren en monteren op locatie.

Het meest gebruikte materiaal voor spandoeken is PVC zeildoek. Dit is sterk materiaal en eenvoudig schoon te maken en dus ideaal voor buiten. Een andere variant van PVC doek is Mesh doek, ook wel gaatjesdoek genoemd. Dit is winddoorlatend en ook prima geschikt voor buiten.

Vlaggen & banieren

Vlaggen of banieren zijn zeer geschikt op uw bedrijventerrein. Ik kan alle soorten vlaggen en banieren leveren, inclusief masten. Ook kan ik het ontwerp voor u maken en indien gewenst komen wij de masten monteren op locatie.

Daarnaast kan ik ook roll-up banners voor u leveren. Roll-up banners zijn zeer geschikt promotiemateriaal in uw bedrijf of op een beurs of evenement. Een uitstekend middel om uw boodschap goed te communiceren.

Drukwerk

Ahaa reclame is tevens uw juiste partner als het gaat om drukwerk. Het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of alleen het printen van posters, visitekaartjes of briefpapier. Drukwerk kan op talloze manieren worden ingezet om uiteenlopende boodschappen te communiceren.

Ik kan u adviseren in verschillende materialen en kwaliteit. Kortlopende campagne's of speciale acties alles is mogelijk tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Bewegwijzering

Bewegwijzering is erg belangrijk zijn binnen uw bedrijf, zowel op kantoor als op het terrein. U wilt uw klanten goed ontvangen en zorgen dat u goed te vinden bent. Ahaa reclame kan u daarbij helpen, in de vorm van bewegwijzering, zowel voor binnen als buiten.

Te denken valt aan zuilen, borden, parkeerborden en aan- afwezigheidsborden in vele variaties en materialen. Onze studio kan alles geheel in uw huisstijl ontwerpen. Tevens monteer ik alles uiteraard ter plaatse.

Textielbedrukking

U bent op zoek naar textiel en het bedrukken van kleding? Ahaa reclame bedrukt, belettert en borduurt textiel en kleding voor bedrijven en particulieren.

Unieke t-shirts voor reclamedoeleinden, een speciale gelegenheid of grote aantallen bedrijfskleding. U kunt bij mij uw kleding laten bedrukken met een flexdruk, zeefdruk, transferdruk of uw textiel laten borduren. De afmetingen van het ontwerp of afbeelding zijn ongelimiteerd.

Textiel is een prachtig reclamemiddel om uw boodschap over te brengen. Desgewenst kan ik een ontwerp voor u maken. Zelf een ontwerp en logo’s aanleveren is geen probleem.

Ook kan ik kleding voor u leveren maar heeft u zelf al iets gevonden, ook dat is geen enkel probleem.

 

Gevelreclame

Gevelbelettering geeft uw winkel of bedrijfspand een professionele uitstraling en moet aansluiten bij de identiteit en huisstijl van uw organisatie. U kunt een kant-en-klaar ontwerp aanleveren of wij maken een ontwerp voor uw gevelreclame, dat aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Lichtbakken, freesletters, doosletters, verlicht of onverlicht, met of zonder LED verlichting, iedere vorm of kleur is mogelijk.

Ik informeer u graag over de materiaalkeuze voor uw gevelbelettering, montage en begeleid u eventueel met uw vergunningaanvraag.

Reclamebelettering

Eigenlijk is voor mij alles een reclameobject, en zoniet dan maak ik er wel een van!

Dus heeft u eens iets geks of bijzonders en wilt u daar reclame op, neem contact met mij op!

Winkelbelettering

Wat is een winkelraam zonder naamsvermelding of een andere boodschap? Het is het visitekaartje van uw pand en een uitnodiging voor de klanten om te kijken wat zich achter uw raam bevindt. Als reclame maar ook om te laten zien dat uw bedrijf zich daar bevindt. Uw bedrijfsnaam of tijdelijke acties zoals de uitverkoop.......allemaal geen probleem. Ook veelgebruikt is de zogenaamde etsfolie of zandstraalfolie. Tegen inkijk of ter decoratie van uw kantoor. Niet alleen zomaar een vlak op het raam maar ook met uw naam eruit gesneden bestaat tot de mogelijkheden. Hierin zijn verschillende folies verkrijgbaar en in vele kleuren.
Zelfs de hele inrichting kan daar op aangepast worden, zonder enige moeite tover ik uw winkel om in een beeld dat past in deze tijd!